Температурите в момента:Малък басейн 36.2° C Голям басейн 23.5° C Вътрешен басейн 31.5° C Джакузи 30.5° C Външен въздух 19° C
с. Варвара община Септември
+359 899 888 930

Ресторант

Ресторантът на хотел „Аква Варвара“ предлага специално приготвени по домашни рецепти ястия от националната кухня. Запазена марка на заведението са апетитните гозби, характерни за този регион от страната.

Вкусни ястия по варвáрски

Всички ястия в менюто са приготвени от екологично чисти и пресни продукти. Измайсторени по варвáрски рецепти, те ще ви бъдат поднесени с внимание и усмивка от нашите сервитьори. Сачът по варвáрски, домашните кюфтета по местна рецепта, крем карамелът, домашната бисквитена торта и сладкишът на баба са само част от изкушенията, които може да вкусите в ресторанта на хотела заедно с напитка по ваш избор.

.

Ресторант – градина

Просторната тераса на ресторанта на хотел „Аква Варвара“ предлага прекрасна панорамна гледка. Тук на чист въздух можете да се храните или просто да релаксирате.

Уникалният микроклимат на района на село Варвара позволява откритата и отопляема тераса на ресторанта да се използва от март до декември.

На ваше разположение е барбекю на открито, на което бихте могли да приготвите собственоръчно скара по свой вкус.