Добре дошли

За нас е удоволствие да бъдете гости на бутиков спа хотел “АКВА ВАРВАРА” в Родопите!

 

„Аква Варвара“ е малък и уютен бутиков СПА хотел в Родопите, разположен на 4 км от живописното село Варвара в полите на Западните Родопи на северния склон на рида Алабак.


Гостите на спа хотел Аква Варвара имат безплатен достъп до модерната зона за СПА и отдих, която включва 3 минерални басейна, сауна и парна баня. Басейните са захранени с минерална вода (37°C) от втория по топлина извор в България (92°C).


Лековитите минерални води, мекият климат и разположението в живописен район на страната близо до Велинград предлагат на гостите на спа хотела разпускащи преживявания.


Елегантно обзаведените стаи на Аква Варвара Ви предразполагат към спокойствие и пълноценна почивка. Те са оборудвани със сателитна телевизия и климатик.
 

Ресторантът на спа хотел Аква Варвара предлага вкусна местна българска кухня. Опитайте невероятните домашни гозби, приготвени по уникални варварски рецепти на нашия майстор готвач.
 

Отпочивайки на просторната външна тераса, която е с прекрасна гледка, можете да се насладите на чаша ароматно кафе и домашно приготвен сладкиш.


За гостите на хотела има безплатен паркинг.


За нас е удоволствие да бъдете гости в хотел “АКВА ВАРВАРА”!

Специални оферти

Настаняване

Ресторант