СПА център

Време е за здраве, спокойствие и хармония!
В СПА центъра на хотел Аква Варвара може да релаксирате от напрегнатото ежедневие, да възстановите доброто си здравословно състояние и да се заредите с положителни емоции.


Басейни с топла минерална вода

СПА хотел АКВА ВАРВАРА разполага с три минерални басейна – един закрит и два външни. Всички басейни са с минерална вода от втория по топлина извор в България. В тях се поддържа различна температура на водата в зависимост от Вашите предпочитания.

Водата в басейните е лековита и може да се използва за отмора, рехабилитация или за възстановяване. Минералният състав на водата оказва благоприятно влияние на опорно-двигателния апарат, подобрява състоянието при неврологични заболявания, хипертония, гинекологични заболявания, състоянието на кожата, бъбречно-урологични, дихателни, стомашно-чревни оплаквания и редуцира целулита.
За почитателите на плуването СПА хотел Аква Варвара предлага рядко срещаната подводна музика. Докато разпускате в големия басейн на хотела, можете да чуете своите любими музикални изпълнения. За любителите на спорта или просто за забавление предлагаме да поплувате срещу изкуствените вълни, които прави басейнът. 

Лековитата и релаксираща баня може да съчетаете със сеанси във финландската сауна и ароматната парна баня на хотел Аква Варвара. Истинска СПА почивка.

 

Финландска сауна

Финландската сауната оказва благоприятно влияние върху организма. Комбинацията на висока температура и рязко охлаждане след това подобрява кръвообращението и сърдечната дейност, подсилва имунната система, стимулира жизнените функции на организма и дава невероятен прилив на енергия. Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове вредни бактерии, вируси и паразити.

 

Парна баня

Парната баня с аромати е превъзходно средство за възстановяване на силите, прочистване на организма от шлаки, закаляване и намаляване на телесното тегло. При такава баня се подобрява снабдяването на тъканите с кислород, което влияе благоприятно на мускулния тонус и придава еластичност на кожата. Горещата пара засилва кръвообращението, стимулира работата на сърцето и белите дробове, подобрява обмяната на веществата.
Парните процедури са незаменими за хората със „седящи“ професии, тъй като добре компенсират недостига на движение.

 

Масажи

Хотел Аква Варвара предлага на своите гости масажни процедури. Можете да се възползвате от цялостен или частичен класически масаж. Поглезете се, подарете си малко хармония в напрегнатото и забързано ежедневие.
Приемливите цени и професионалното обслужване са гарант за Вашето добро настроение и релакс.

 

Специални оферти

Настаняване

Ресторант